Skoda Octavia: storing radio gamma

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18.20v turbo

sinds enige tijd had ik een krakende autoradio(la speaker)en het volume ging spontaan zachter onder het rijden. nu is het probleem vergroot tot geen geluid meer, alleen zachtjes uit de subwoofer die aangestuurd wordt via de versterker(versterkeruitgang vd radio). wie weet raad?

skodaoctavial&k

Geplaatst door skodaoctavial&k (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Skoda Octavia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

runtoteun (0) PRO, 12 jaar geleden

Is het een radio van de Gamma of is het een origineel Skoda type 'gamma' ? Probeer even een andere radio, zal waarschinlijk toch liggen aan de radio zelf.

Succes.

Teun

skodaoctavial&k (0) PRO, 12 jaar geleden

origineel skoda(vw group) weet niet of in dit type een cambus sturing zit, voedingsrelails enz..

heb ook nu de storing dat de klokken uitvallen en de centrale vegrendeling soms weer op slot springt.

ik kan het met m,n bosch kts2000 niet uitlezen.

ik ben er niet van overtuigd dat het aan de radio ligt, mede door het feit dat ineens de dagteller, tijd en datum ineens op ''0'' stond.

de radio is makkelijk te vervangen en bevatten weinig kosten maar ik wil graag de oorzaak weten.

runtoteun (0) PRO, 12 jaar geleden

Goedendag,

Ik denk dat je twee problemen hebt, die van de radio zal toch zeker wel los staan van een vergrendeling die er op en af springt.
Even verder kijken, bij een Bora van 2001 hebben wij ooit een module van de vergrendeling vervangen omdat deze ook (zelfs onder het rijden) een eigen leven ging lijden.

Succes ermee...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Skoda Octavia of stel zelf een nieuwe vraag.