Smart City Coupe: Airco is kapot, motor super vreemd geluid, komt niet meer voorui

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik heb onlangs mijn airco laten maken.. Na een paar maanden stopte hij met werken en na nog een paar dagen begon de motor een onwijs hard snerpend geluid te maken. Zo'n geluid waarbij je direct de auto stopt omdat je denkt dat hij op het punt staat te ontploffen. Na alles te hebben geprobeerd, merkte ik dat het hielp als ik de verwarming op de warmste stand zet en de blazer volop aan. De motor deed weer normaal, en sindsdien rijd ik op die manier. Heel fijn als je bedenkt dat ik in Italie woon. Maar goed, nu heb ik mijn auto dus aan de kant gezet, omdat ie weer het zelfde geluid maakte, je komt trouwens ook niet meer vooruit, terwijl ik de verwarming op 100% had staan. Ik word helemaal gek van dit rotding. Hij staat nu in de berm en ik weet niet wat ik moet doen. Help me alsjeblieft!

meyer sandro-1

Geplaatst door meyer sandro-1 , lid sinds 5 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 5 jaar geleden

Heb je al eens onder de kap gekeken waar dat lawaai vandaan komt , het kan maar zo zijn dat je aircopomp het probleem is , vast gelopen bv.
Van hieruit is het met deze info ook lastig een juist antwoord te geven , je zult toch even zelf onder de kap moeten duiken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Fortwo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.