Smart City Coupe: Radio defect

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Ik heb een probleem met de radio van mijn smart. Ik heb mn binnen verlichting aan laten staan toen ik een week op vakantie was. Toen ik thuis kwam was de accu natuurlijk leeg. Mijn vrienden hebben hem vervolgens (geprobeerd) te starten met startkabels. Ze hebben het alleen niet zo slim gedaan. Ze hebben een skoda stationwagen gebruikt en de startkabels vastgemaakt terwijl de motor van de skoda al draaide. Hierdoor was er een zekering kapot gegaan waardoor mijn auto niet meer wilde starten en de elektrische ramen niet meer naar beneden wilden. Deze is vervangen en de auto start weer, alleen de radio doet het nog niet. Ik heb alle zekeringen bekeken en voor zover ik kan zien zijn die allemaal nog intact.

Heeft iemand een idee waar het aan kan liggen en hoe het op te lossen is?

LynnArkes

Geplaatst door LynnArkes , lid sinds 7 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Fortwo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.