Smart City Coupe: smart city coupe met storingen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 750 turbo

hoi ik heb een smart staan nu heb ik een kabelbreuk achter in de koffer bij de motor/koffer klep
zijn deze breuken nu gewoon te solderen met canbus of gaat dit problemen geven?

ook zit er een storing dat de R A W naar rechts het niet doet (wel op de gevaren lichten)
en de achterruit verwarming knopje werkt niet naar behoren

heeft iemand hier ervaring mee of de lichtschakelaars vaak kapot gaan of eventueen het kastje met de knopjes voor de achterruitverwarming/airco/gevarenlichten/centraal op slot doen

alvast bedankt

WitteD

Geplaatst door WitteD PRO , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

richard wasch PRO, 15 jaar geleden

De bekabeling kan gewoon gesoldeerd worden, de storing van de r.a.w. kan te maken hebben met een eventuele sluiting die geweest is door de kabelbreuk.De ZEE of SAM( afhankelijk van het model) kan daardaar defect geraakt zijn en dan werken er meerdere dingen niet meer. Controleer ook de zekeringen, niet doormeten maar echt eruit halen en bekijken.De lichtschakelaars kunnen defect reken maar dan is de storing 9 van de 10 keer dat de stadslichten, achterlichten, dashbordverlichting en de verlichtingsverklikker niet meer werk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Fortwo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.