Smart Forfour 2006: Stuurbekrachtiging doet niets en Automatisch vooruit/achteruit r

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 135930, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Ik heb een Smart ForFour met de nodige problemen.

Laatst storing en is het kleppenhuis laten vervangen bij de dealer. Kosten €730

Een week later. Zet ik de auto stil op een parkeerplaats. Start hem daarna weer en geeft een andere storing. En merk ik dat de stuurbekrachtiging er volledig mee op is gehouden. Toch maar naar huisgereden. Uiteindelijk de nodige spierpijn van het niet normale trekken wat je moet doen aan het stuur. En naar een garage geweest. Uitgelezen en die zegt code U1106. Er is geen contact tussen de regelaar en de unit. Of misschien massapunten. Maar de garage wist niet wat het probleem precies zou zijn dus ook niet de kosten voor het repareren. Naar een erkende smart reparateur geweest. Dezelfde codes.
Massapunten nagekeken geen oxidatie. Regel unit ziet er netjes uit achter de accu geen contact problemen.

Wat moet ik nu? Ik ben einde raad. De apk is al verlopen. Auto komt niet door de apk zonder stuurbekrachtiging. Wat moet ik nu? Regelunit vervangen? Dadelijk is dat ook niet het probleem omdat het uitlezen aangeeft dat het in de kabels moet zitten. Omdat iets geen stroom krijgt. Of de regelunit of de ECU?

Giovanni92

Geplaatst door Giovanni92 , lid sinds 5 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart Forfour of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!