Smart City Coupe 2011: zekering 15

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 45

ik heb een stroomverlies en als ik zekering 15 uit trek is het in orde. zekering 15=radio en binnenverlichting. Ik heb de radio eruit gehaald het stroomverlies blijft. kan dit aan de binnenverlichting liggen? ik weet geen oplossing.

Geelke

Geplaatst door Geelke (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Smart City Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Monteur Senior (605), 3 maanden geleden

heb jij een zelfdimmende binnenverlichting ?

Geelke (0), 3 maanden geleden

ja, niet aan gedacht ik heb wel de binnenverlichting eruit. weet jij waar die zelf dimmodule zit

    nee helaas kan ik je dit niet zeggen misschien even googlen ik weet wel dat deze modules kapot gaan en dan spanning wegtrekken - Monteur Senior (605), 3 maanden geleden
    alvast hartelijk dank. - Geelke (0), 3 maanden geleden

Highway (115) PRO, 3 maanden geleden

normaal is verliesstroom 0.04 A bij mij 0.20 A ( na 3a4 dagen batterij leeg) als ik zekering 15 eruit laat is de lekstroom 0.04 A (zekering 15=radio en binnenverlichting) radio en de binnenverlichting is eruit gehaald lekstroom blijft 0.20 A. via deze site antwoord dat er een verlies kan zijn via zelf dimmende binnenverlichting. weet er iemand die module zitten?Tekst verplaats door moderator

Monteur Senior (605), 3 maanden geleden

heb je aleens gegoogeld? er zit een smart forum op internet misschien dat je daar succes hebt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Smart City Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.