SsangYong Rexton: Check lampje brand soms wel en soms niet

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.7

Sinds gisteren brand het "check-lampje" af en toe ,

Als de cruisecontrol aanzet word het helemaal feest of het lampje "cruisecontrol" brand en werkt of het lampje "check" brand en gaat de cruisecontrol uit en dat wisseld per 10 sec.....word je niet vrolijk van en dus geen cruisecotrol meer.

Iemand enig idee ? Of word dit garage-werk ?

Stef

Steffie

Geplaatst door Steffie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Rexton? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 10 jaar geleden

Eerst maar laten uitlezen....dit is geen storing die dagelijks voorkomt.

mvg.
Hans

Steffie (0), 10 jaar geleden

Bij mij dus wel Hans.....pfff....morgen maar even naar de dokter met hem ....

Hans4040 (300) PRO, 10 jaar geleden

Ik ben benieuwd,
succes.

mvg.
Hans

Steffie (0), 10 jaar geleden

Vanmorgen naar de garage geweest en hem laten uitlezen ........de EGR-klep was stuk , die is nu besteld en krijg ik donderdag of vrijdag ( moet zeker uit het oosten komen ) ik heb nu weer een heel bijzonder geluid rechts onder de auto een schurend geluid , maar als ik bij de garage kom is het weg als zij een stukje rijden vandaag 2 x bij ze geweest en toen was het in beide gevallen weg .....ik ben bang dat ik begin te dementeren ....Ik heb de auto nu 2 jaar en nooit problemen gehad en nu dit ......beetje jammer...

Groetjes Stef

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Rexton of stel zelf een nieuwe vraag.