SsangYong Korando 2013: lpg

Bouwjaar: 2013, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Heb momenteel reeds 185.000 km op lpg gereden met mijn Korando. Echter enkele dagen terug ging de motor op LPG stotteren. Heb een BRC installatie.Op een gegeven ogenblik ging de motor in noodloop en viel hij stil op LPG. Op benzine loopt hij zonder problemen. ik heb het gasfilter dat net voor de gasverstuivers zit vervangen. Deze was behoorlijk vervuild. Tevens heb ik 1 van de verstuivers eruit gehaald omdat ik het idee had dat deze redelijk los zat. nieuwe dichting gestoken op de verstuiver en daarna twee dagen +/- 120 km probleemloos op LPG gelopen. Echter plots draait hij weer heel erg slecht op LPG en lijkt het motor terug in te houden op LPG. heb wel vastgesteld dat het luchtfilter redelijk vervuild is. Op de verstuivers is het precies of er een lasbolletje zich heeft gevormd. Hoe kan ik weten of de LPG verstuivers versleten zijn of hoe kan ik deze testen ? Of licht de oorzaak in de luchthuishouding ?

Rutten Jean-Pierre

Geplaatst door Rutten Jean-Pierre (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Korando? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Korando of stel zelf een nieuwe vraag.