SsangYong Rodius 2007: Piepjes bij starten en tijdens rijden

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

In onze Rodius, die in Spanje qua wegenbelasting nog goed te rijden is, hoor je bij het starten 6 piepjes. Daar is goed mee te leven maar nu het hier heet is hoor je die piepjes ook regelmatig tijdens het rijden. Er gaan geen lampjes branden. De auto rijdt heerlijk, maar het is voor de reizigers wat eng….

Iemand enig idee waar ik dat zoeken moet? Ik had zo’n auto ook in nederland van 2007 tot 2011 maar de garage die mij toen goed hielp heeft nu geen service manuals meer.

Een mail naar Ssangyong Korea wordt maar niet beantwoord.

Iemand van jullie een idee waar we moeten gaan zoeken?

GertjanKleijer

Geplaatst door GertjanKleijer (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor SsangYong Rodius? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1355) PRO, 1 jaar geleden

Er verschijnt ook niets op de display?
Doe alle gordels eens dicht.

    Ga ik morgen proberen. Er brandt niets op t dashboard, ook de lampjes van de gordel niet. Hij meldt het ook niet als je de gordel niet om hebt. - GertjanKleijer (0), 1 jaar geleden
    Helaas, ook met alle gordels vast piept hij af en toe…. - GertjanKleijer (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je SsangYong Rodius of stel zelf een nieuwe vraag.