Subaru Vivio: Geen warme lucht uit dashboardrooster Vivio

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine

Ik kan van familie een Subaru Vivio 1995 (automaat) geschikt kopen met 1 bekend defect. Als je de verwarming / blazer aanzet komt er uit de roosters van het dashboard geen warme maar koude lucht terwijl de opening bij je voeten en de vooruit wel warme lucht blaast. Iemand een idee waar het probleem kan liggen / en of een dergelijke reparatie hoge kosten met zich meebrengt ? Heeft Subaru Vivio automaat (1995) nog zwakke punten waar je op moet letten? Alvast bedankt voor de reacties.

Niek77

Geplaatst door Niek77 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Vivio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

datakiller (0), 15 jaar geleden

heb ik ook last van met mijn vivio nieuwe temperatuurmeter ingezet bleek er ook niet in te zitten maar dat terzijde maar het probleem is er ook nog

770 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dit is geen probleem want, mijne blaast ook alleen maar koud via de dashboardroosters(dealer nagevraagd).Zo zijn deze auto's gebouwd.

Via de raam en voet blaast het warme lucht.

verder moet je de remschijf van voor en de trommels van achteren goed bekijken of ze niet ernstig zijn afgesleten.

Niek77 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor je info. Probleem lijkt me hiermee opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Vivio of stel zelf een nieuwe vraag.