Subaru Justy: justy ecvt koppelt niet

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: automaat

Hoi,
Ik heb bij een justy ecvt een waterpomp vernieuwd en en distributiedekselpakking vervangen , en de aandrijfketting binnenin en ook de aandrijfas van de water en oliepomp die ook de koppeling aanstuurd.
Hij reed daarna wel maar onwillekeurig met het optrekken leek het net of de koppeling of de automatische versnelling er zo schielijk inschoot dat je met je hoofd naar achteren schoot.
Ik dacht eerst dat het in moest lopen, maar na een week stond hij stil omdat de koppeling niks meer deed.. hij start prima maar komt niks voor of achteruit. ik weet dat er een poederkoppeling inzit maar het heeft geen jodium lucht gegeven in de auto, dus volgens onze subaru dealer is de koppeling dan niet kapot.
Wie heeft een sugestie??????

harrold

Geplaatst door harrold (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Justy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

770 (0) PRO, 15 jaar geleden

nog uitgelezen? ik denk dat die oliepomp niet werkt die je vervangt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Justy of stel zelf een nieuwe vraag.