Subaru Forester: kleppen stellen

Bouwjaar: 1998

Hallo, met Rien. Wie kan mij vertellen wat de symptomen zijn als de kleppen gesteld moeten worden? De auto loopt op gas en ik wordt onderhand een beetje crazy van dat inhouden. De bekende dingen zijn allemaal al gedaan of vervangen zoals stappenmotor schoongemaakt, bougiekabels vervangen, enz. zie eerdere berichten van mij. Zal het dan toch de computer zijn? zoals de garage suggereert ? Kan het zijn dat de kleppen alweer gesteld moeten worden, de versnellingspook beweegt ook bij stationair lopen.

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

KEMPEN6246 (0) PRO, 18 jaar geleden

Klepspeling op lpg elke 50000 km controleren.
Motor loopt onregelmatig, schokt.
inlaat 0.20 mm uitlaat 0.30 mm
Succes

nihuni00 (0), 18 jaar geleden

Hallo,met Rien. Het problemcarteam vraagt of ik de oplossing wil doorgeven van mijn probleem, echter die is er nog steeds niet. Het inhouden en schokken is er nog steeds en het heeft me al heel veel centjes gekost, eerst enkele keren bij een zogenaamde subaru-specialist en daarna bij de zogenaamde 6 sterren dealer. Ik ben nog precies even ver, bij af dus.Ik weet alleen niet of er ooit naar de lambdasonde gekeken is, dit lees ik wel eens op deze site. Waar zit deze bij mijn forester en kan ik daar zelf wat aan zien ? Of moet ik hiervoor alweer naar de dealer.

Piwie (0) PRO, 18 jaar geleden

Je kunt zelf weinig aan de lambda sonde zien bij een apk keurings station kunnen ze al enigzins zien wat de waarde's zijn en anders bij de dealer deze heeft de select monitor bij de hand en kan de waardes van de lambda sonde zo bekijken en kan ook de waardes van de luchtmassameter kontroleren

nihuni00 (0), 18 jaar geleden

Piwie, erg bedankt voor het meedenken. De auto gaat toevallig a.s.donderdag naar de dealer voor a.p.k. en ik zal vragen of ze het willen controleren. Ik laat het even weten.

nihuni00 (0), 18 jaar geleden

Hallo, met Rien. Zoals beloofd even een berichtje. De auto heeft een kleine beurt en a.p.k. gehad en alles was perfect zeggen ze. Ik had wel gevraagd of ze speciaal aandacht wilden schenken aan het schokken bij gas geven en gas loslaten. Als antwoord heb ik gekregen dat hij aan de stekker geweest is en geen enkele fout was ontdekt. Verder zeggen ze dat het er niet uit te krijgen is, zelfs niet helemaal met een nieuwe opvolgende computer (zie mijn eerdere berichten).Dus moet ik er kennelij k mee leren leven of de auto verkopen. Dit is toch te gek voor woorden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.