Subaru Forester: klokje kapot??

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: s turbo

sinds kort mijn klokje( digitaaal met groene cijfers) na wat knipperen niet aan te krijgen, gewoon defect??? of iemand tips??

wiwiwes

Geplaatst door wiwiwes (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je erbij kan komen, eerst controleren of de plus en min nog wel contact maken, en de klok spanning krijgt, los contact misschien?

Fozzie98 (0), 14 jaar geleden

Hallo,het is erg simpel om zelf te repareren,als je het klokje uitgebouwd hebt,even resistoren 510 en die op de andere kant(nummer weet ik zo niet)opnieuw solderen en bij mij deed hij het toen weer,de solderingen schijnen nog al eens te breken.Je hebt wel een soldeerboutje nodig met een dunne punt.
Als je een gewone bout hebt i.p.v. een soldeerstation kun je het beste de stekker even loskoppelen op het moment dat je contact maakt met de print om eventueel beschadiging van componenten door lekstroom te voorkomen.

Succes ermee en laat even weten of dit succesvol was.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.