Subaru Forester: Ratelend geluid ergens voor onder

Bouwjaar: 1999

Iemand enig idee? sinds vorige week heb ik een vreemd ratelend geluid onder de auto dat snelheidsafhankelijk lijkt te zijn. Het begon nadat ik een harde "tik" hoorde bij het achteruitrijden. Het geluid is er niet altijd en blijft hoorbaar bij ontkoppelen en schakelen. Onder de auto is niets te zien bij wielen of aandrijfassen. De auto schakelt en koppelt prima, bijna beter als voorheen.....

ed raket

Geplaatst door ed raket (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Freeken (0), 18 jaar geleden

hallo heb een paar jaar geleden met een impreza gereden en had ook een vreemd geluid, in mijn geval was het de katalysator die me op m'n zenuwen werkte. Kontroleer ook eens de hitteschilden rond de katalysator. veel succes...

ed raket (0), 18 jaar geleden

gisteren direct alle]

gisteren direct gekeken maar dat ding zit gelukking nog goed vast... Nu maar hopen datr het niet it de bak komt.


arjanm (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo 9 van de 10 keer zijn het toch de hitteschilden bij het spruitstuk,kun je het beste testen als je de auto in z'n vrij hebt staan en gasgeven als je dan de rammel nog hoort dan is het het hitteschild (gewoon ff vast lassen)

ed raket (0), 18 jaar geleden

zaterdag meteen maar controleren!Bedankt voor de tips.

ed raket (0), 18 jaar geleden

jullie hadden dus mooi gelijk, een van de hitteschilden zit los op een van de kanten. Maandag maar even laten lassen, kan ik zelf helaas niet. Bedankt in elk geval!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.