Subaru Forester : Schokken bij gasgeven rond 120 kmh

wanneer ik rond de 120 kmh zachtjes gasgeef lijkt het of de automaat wil doorschakelen naar een (niet bestaande) versnelling. Als veel gas wordt gegeven geen last, maar bij weinig gaat de auto schokken en versnelt slechts langzaam.

Alle mogelijke oplossingen/tips/adviezen zijn welkom !!!

Gr.
Knijn

knijn2007

Geplaatst door knijn2007 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jos.w (0) PRO, 17 jaar geleden

je moet opletten of je oliepijl niet tehoog staat.bij de turbo zitten slangetjes die dan olie aanzuigen.verderop zit een solonoit klepje.die is groen of blauw.ook ff door blazen met remreiniger

knijn2007 (0), 17 jaar geleden

@Jos:


Bedankt voor de tip, maar het probleem is afgelopen zaterdag door een STI-dealer in Rotterdam opgelost. MAP-sensor is overleden zonder doodsstrijd, zodat de ECU geen signaal daarvan ontving. Rijdt nu weer als een speer. Bedankt voor je bijdrage!

Gr.
Knijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.