Subaru Forester: stank in auto

Bouwjaar: 1998

Hallo Sjaak, bedankt voor je reactie. Kun je mij zeggen waar de aanzuiging van de aanjager zit ? En weet je ook of ik de motor met hoge druk kan reinigen, omdat ik ook een olielekkagetje gehad heb en het misschien zou kunnen zijn dat de olie nog niet verdwenen is of verbrand ?

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

zou kunnen zijn dat er olie verbrandt onder de motorkap als je een lekkage gehad heb, vooral de delen die heet worden en waar evt olie naar toe loopt die warm wordt (en dus dunner). Afspuiten kan volgens mij wel, als je maar voorzichtig ben met de electronica. Blijft een risico , maar je moet wat. Informeer evt bij de subaru dealer hoe zij het zouden reinigen.

Lupo6726 (0), 19 jaar geleden

Homkineet vet lekt op de uitlaat Aan de bakzijde.

nihuni00 (0), 19 jaar geleden

Hallo, met Rien.Een echt antwoord heb ik helaas nog niet gekregen wat betreft het inhouden, en de stank. Ik ben inmiddels bij de dealer geweest, en deze heeft geconstateerd dat er geen lekkage meer is, en dat dit dus nog olie is welke bij de lekkage van de pakking in de grote pan onder de motor is gekomen welke van absorberend materiaal is. Dit kan dus nog wel even duren voordat dit helemaal weg is als dit nog lukt. Wat betreft het inhouden c.q. schokken, hiervoor gaat de auto over 10 dagen naar de dealer welke dan de computer gaat aanpassen aan de huidige toestand van de motor, en er gaan ook originele bougiekabels op omdat de huidige volgens hem niet het goede type zijn, en de forester hiervoor heel gevoelig zou zijn. Ik ben zeer benieuwd, maar dit gaat me wel weer even aardig wat geld kosten vrees ik. Ik laat het even weten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.