Subaru Forester: trillen stuur bij remmen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Dag, met Rien. Mijn subaru forester heeft het volgende probleem: Bij het remmen trilt mijn stuur. Bij hogere snelheid heel erg. Het probleem is begonnen toen mijn universele garage advieseerde de remblokken te vervangen, wat dan ook gedaan is. Hierna dus de trillingen. Advies was de de schijven ook te vervangen, dan zou het opgelost zijn. zo gezegd zo gedaan. Alles oke? nee dus. Vervolgens de schijven af laten draaien en toen oke. Enkele weken later weer het zelfde probleem. Mijn suggestie... misschien niet originele schijven en of blokken ? Er zijn volgens de garage onderdelen gemonteerd welke voor meer japanse autos gebruikt worden. Kan iemand mij zeggen of dit het probleem kan zijn, of is het toch heel iets anders ?

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hennep (0), 16 jaar geleden

als het gebeurd sinds je bij de garage weg bent gekomen dan moet dat aan de schijfen en blokken liggen ( niet de goede type of goedkopie troep voor volle prijs ) je moet het spul hebben voor jou type auto

nihuni00 (0), 16 jaar geleden

Dag, met Rien. Ik wou even melden dat het remmenprobleem opgelost is. Bij de dealer zijn nieuwe originele remblokken en schijven gemonteerd en het is opgelost. Zo zie je dat de forester hiervoor zeer gevoelig is, want er waren ook nieuwe blokken en schijven gemonteerd welke voor japanse autos gebruikt worden, maar helaas.

hennep (0), 16 jaar geleden

oke top kun je weer veilig de weg op . gr jh

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.