Subaru forrester: verlichting schakelaar

Bouwjaar: 1999

Wie weet of de schakelaars van o.a de alarmlichten en de achterruitverwarming verlicht zijn. In het donker zijn deze nu bijna niet te vinden. Verder licht de schakelaar van de alarmlichten ook niet op als je ze aan zet.

coolhand

Geplaatst door coolhand (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Subaru Forester? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

klinktals kapotte zekering of kapotte lampjes oid

coolhand (0), 19 jaar geleden

ja, zou je wel zeggen, ware het niet dat alle zekeringen wel goed zijn. andere lampjes werken wel. Ik had al navraag gedaan bii een subaru dealer en die zei dat er geen lampjes in zaten. Maar dat geloof ik niet. En om niet het hele dashboard uit mekaar te hoeven halen heb ik de vraag hier gepost.

skirdneha (0), 19 jaar geleden

Ik heb met mijn Forester 2001 ook defecte schakelaar-verlichting gehad. Dealer heeft lampjes vervangen. Ook in de schakelaar voor de koplampsproeier zit een lampje in mijn forester 2001.

forester3112 (0) PRO, 19 jaar geleden

Lampjes gaan vaak kapot omdat de meeste Subaru-rijders altijd met de lichten aanrijden. Daarom maken deze wat extra
over(brand)uren vergeleken met andere vervoermiddelen.

coolhand (0), 19 jaar geleden

ok, morgen tijd om er aan te gaan werken. Zijn er mensen die tips hebben om de schakelaars te verwijderen? Mijn idee was om de radio te verwijderen en dan naar boven toe de schaklaars uit het dashboard te drukken. Of moet echt het dashboard uit elkaar?

Jeuring (0), 19 jaar geleden

heen en weer wrikken, proberen je vingers er tussen te krijgen en trekken. lijkt alsof je het stuk maakt maar dat gaat wel goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Subaru Forester of stel zelf een nieuwe vraag.