Toyota Rav4: Automaatbak schakels slecht, geen vermogen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 VVTI

Heb hier een RAV4 AUTOMAAT 2.0 LTR 5 Deurs van 2001. De ene keer schakelt de bak goed, de andere keer heeft de auto geen vermogen en komt niet van plaats af, komt langzaam van plek, toerental jaagt omhoog en 'klapt' in de versnelling.

Bij Dealer laten uitlezen, auto is storingsvrij. Voor de zekerheid luchtmassameter vervangen, doch geen resultaat.

Dus auto rijd dagen lang prima, en zomaar een dag weer niet.

Wie weet de oplossing?

pm

Geplaatst door pm (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 17 jaar geleden

Weet direkt geen oplossing, maar lijkt toch een bedradingsprobleem. Controleer vooral de stekkers en evt. plekken waar de bedrading zou kunnen doorschuren. Dit eens van een collega gehoord met een ander merk 4-wheel automnaat met zelfde vreemde storing. Heeft een jaar lang ellende gekost incl. ruilbak alvorens men dit vond.

pm (0) PRO, 17 jaar geleden

Bedankt voor reactie, momenteel rijdt de auto al 10 dagen zonder problemen, heb ondertussen kabels en stekkers gecontroleerd, niks gevonden. Dus afwachten wanneer hij weer begint.....

pm (0) PRO, 16 jaar geleden

ondertussen is de oplossing gevonden, er was een afdichting in de automaat bak niet goed, waardoor de 2e versn. er uit is gevallen en de koppeling verbrand. Momenteel rijdt de auto weer. De Automaat bak is gereviceerd.

Siem Bijman (165) PRO, 16 jaar geleden

Gelukkig is het probleem snel gevonden en ook opgelost Peter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.