Toyota Yaris Verso: Bedrading Trekhaak

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3 automaat

Hallo ik heb een Yaris-Verso 1.3 gekocht van 2004 en er een Brink trekhaak onder gebouwd maar de kabelset is niet te leveren ook niet via de dealer 6 weken levertijd dit is voor mij te lang. Nu mijn vraag? Kan ik gewoon een universele aansluiting maken 7 polig voor fietsendrager zonder problemen te krijgen met de electronica? en wat moet ik buiten klok en radio nog e.v. resetten als ik de accu aansluiting losmaak?? ik ben bang voor airbag
Met vriendelijke groet Wim.

wijuva

Geplaatst door wijuva (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Yaris? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 14 jaar geleden

moet een trekhaak module tussen IVM CAN bus, zonder deze modulee krijg je de meest wazige storingen ....

tarabeest (0) PRO, 14 jaar geleden

Kun je gewoon op de ouderwetse manier op de achterlichten aansluiten, Deze werken helemaal niet via Canbus nij deze auto.

wijuva (0), 14 jaar geleden

Alvast bedankt ik ga hem op de ouderwetse manier aansluiten want er hier inderdaad geen sprake van Canbus.
WIM.

daandc (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij de meeste toyota .s ook uit jaren 2000 /en later modellen kun je nog omgestraft op de ouderwetse manier de trekhaak aansluiten zonder tramelant.

grt daan

wijuva (0), 14 jaar geleden

Heb hem aangesloten en alles werkt perfect, Bedankt voor de adviezen.
Wim.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Yaris of stel zelf een nieuwe vraag.