Toyota Rav4 2013: Condens in koplampen Rav 4 BWJ.september 2013

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2 liter

Heb in de koplampen van mijn rav 4 welke nieuw is aangekocht in september 2013 condens.Eentje is onder garantie vervangen,maar de dealer zegt dat dit normaal is bij extreme temperatuurwisselingen.Heb ook de belgische invoerder een mail gedaan met mijn klacht maar deze reageren hetzelfde als de dealer.Wie heeft er ervaring met dit fenomeen of dezelfde klachten.Ik kan er in elk geval niet mee lachen dat men mij zo afscheept en dit na aankoop van mijn 4de toyota


Groetjes en alvast bedankt voor jullie reactie

Danny Maes

Geplaatst door Danny Maes (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota RAV4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 9 jaar geleden

Diegene die vervangen is , die heeft nu geen problemen meer ?
Staat er ook water in ?

Danny Maes (0), 9 jaar geleden

Heb het sinds de aankoop 3 maal voor gehad,de eerste maal hadden ze het beide in de buurt van de dag rijlichten en de dealer heeft dit toen ook gezien maar moest maar in de week langsgaan omdat de persoon die de garantie doet dan aanwezig was.De tweede maal had de lamp het aan de passagierszijde.De laatste maal is de bijgevoegde foto en daarvan is toen een melding gemaakt en foto's genomen en binnen de drie dagen had toyota de opdracht gegeven om deze lamp te vervangen.Heb dit voorlopig enkel aan de hand als ik de auto was en afspoel,dit gebeurt met regenwater welke opgevangen wordt in een reservoir en wordt niet verwarmd dus extreme temperatuurverschillen zijn er niet.



Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota RAV4 of stel zelf een nieuwe vraag.