Toyota Land Cruiser 100: Geen verbruiksinformatie enz. in multi-informatiedisplay

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4.2

Ik heb een LC 100 4.2 diesel Executive uit Luxemburg geimporteerd. Het betreft het model 2003 met het multi-informatiedisplay. Ik had verwacht dat ik via de info knop informatie over gemiddeld verbruik, huidig verbruik, afgelegde afstand, nog te rijden kilometers op de tank enz. zou vinden. Als ik deze knop indruk verschijnt deze keuzemogelijkheid niet.

Aangezien ik geen originele instructieboekjes heb kan ik het niet nalezen. Ik kan me echter niet voorstellen dat in zo'n auto met een aanschafwaarde van meer dan een ton deze functionaliteit er niet in zit.

Heeft iemand een gelijksoortige LC die kan aangeven of dit klopt of dat er iets anders aan de hand is.

alvast bedankt voor de reacties.

Arthur

aenklaar

Geplaatst door aenklaar (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jan LC100 (0), 15 jaar geleden

Hoi Arthur,
Ik heb een VX Special en daar kan ik ook geen info over verbruik e.d. te voorschijn toveren. Het staat ook niet in mijn gebruikers handleiding, Deze laatste is in het Duits. Wellicht dat je via www.buschtaxi.de bij de LC100 er wel een gebruikers handleiding of werkplaats handboek kan bestellen / downloaden.
Groet,
Jan

aenklaar (0), 15 jaar geleden

Jan,

Bedankt voor je reactie. Ik ben inmiddels ook verder aan het zoeken geweest en heb de originele folder van het model gevonden. Het blijkt dat deze optie alleen op de 4.7 Benzine geleverd wordt. Op zich vreemd maar helaas niks aan te doen vrees ik.

Arthur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.