Toyota Corolla: linker dimlicht brand flauw

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4vvti

ik heb een corolla waarvan het linker dimlicht niet brande en het groot licht links, rechts en contole lampje branden flauw als dimlicht aan stond. Hierop heb ik het lampje van linker dimlicht (h7) vervangen. Nu brand dimlicht links, grootlicht links en rechts flauw in stand dim, als groot licht geschakelt word brand alleen rechts de verlichting.

Is er iemand die het probleem kent, ik denk zelf aan een massa probleem maar kan dat nog niet helemaal plaatsen met de eerste situatie, want het lampje is defect wat ik er uit gehaalt heb.

Heeft iemand een schema voor mij of de plaats waar ik het massa punt van de linkerdim/groot licht kan vinden.
alvast bedankt

Ian76

Geplaatst door Ian76 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Corolla? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 14 jaar geleden

lijkt er op dat je probleem in de linker lamp zit, er is wsl een verbinding tussen je dimlicht en je grootlicht.

Ian76 (0), 14 jaar geleden

probleem zat in de zekering van de lampen deze was half door gebrand waardoor er een spaningsverlies over de zekering ontstond van 6 volt.

sjaak10918 (0) PRO, 14 jaar geleden

blij dat het opgelost is :-)

dat een zekering zo half doorbrand gebeurt niet vaak / bijna nooit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Corolla of stel zelf een nieuwe vraag.