Toyota Avensis: merktekens op de nokkenassen van een avensis 1.8 7afe

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 7afe

wie kan mij vertellen waar ik de merktekens kan vinden om de nokkenassen goed te monteren ten opzichte van elkaar? mvgr emiel beumer

emiel2674

Geplaatst door emiel2674 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

hey hallo

er zit een inkepping op de krukaspoulie en er zit een merteken op de oliepomp. bij het nokenastandwiel staat 7a met een gaat, deze zit recht tegen over het inslagpuntje op de nokkenashouder.

mvg robbie f

emiel2674 (0) PRO, 14 jaar geleden

hallo rob maar ik bedoel niet de merk tekens van de distributie wandt die heb ik al (autodata) maar hoe de nokkenassen moeten staan ten opzichte van elkaar. Mvgr emiel

robbie f (0) PRO, 14 jaar geleden

hey hallo,

op de nokkenassen op de tandwielen staan 2 punten ingeslagen, deze 2 moeten tegen over elkaar staan. makkelijkerd kan niet ;)

mvg robbie f

emiel2674 (0) PRO, 14 jaar geleden

dank je wel voor je hulp rob. Dit was de oplossing. Alleen de merk tekens aan de voorkant van de nokkenas tandwielen komen niet overeen met de achterste klopt dit? Nog maakr bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.