Toyota Hi-Lux: niet aanslaan

Bouwjaar: 1992

Deze hi-lux(2.4 diesel)slaat niet aan bij koud/vochtig weer.
Nader onderzoek leert dat het gloeisysteem in orde is. bij het losmaken van de verstuiverleidingen tijdens het starten komt er geen brandstof.De pomp heeft maar 1 elek.aansluiting;de afsluiter.Deze slaat hoorbaar wel in.Het filterhuis met handopvoerpomp is al vervangen.Zijn er problemen bekent met de afsluiter? (wel inslaan maar toch geen brandstof doorlaten)
M.v.g.
Andre
Ps als het probleem zich voordoet,is het altijd na een nacht staan( dus de 1e start)

Andre320

Geplaatst door Andre320 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Hilux? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Marc Bouman (0) PRO, 18 jaar geleden

Het kan toch zijn dat door een andere oorzaak de brandstof terug naar de tank loopt. Je kan dit tegen gaan door een extra terugslagklep in de toevoerleiding net voor het brandstoffilter te monteren.

Andre320 (0), 18 jaar geleden

Ik heb ondertussen het filterhuis nieuw gemonteerd(eerst een gebruikte) en een extra terugslagklep gemonteerd.het probleem blijft zich af en toe nog herhalen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Hilux of stel zelf een nieuwe vraag.