225 bezoekers online

Toyota COROLLA VERSO: roken de auto bijlage temperaturen buiten witte rook

Bouwjaar: 2007, Brandstof: diesel, Transmissie: overig, Motorcode: 2AD-FHV, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 130

als het buiten kouder word rond 3 graden . als de auto op temperatuur is bij de 80 km of soms lager dan begint de auto steeds witte rook te geven soms vorse witte rook gordijnen als je op de snel weg riidt stekken de mensen de middel vinger op. Dan stop het een stukje weer en dan begint het stukken weer te roken . vorigjaar ook al. de auto heeft geen last van vermindering van vloestoffe n geeft ook geen storring aan engaan de temperaturen na boven is het weer over. bii mij garage kunne ze het ook niet vinden. andere Toyota garage,s weten er ook geen antwoord op. meschien is het een censor die bij koud weer blijft steken of een choke die blijft hangen geen mens weet er antwoord op. auto heeft 130000 km gereden verders nooit problemen groeten Ptenbroeke

seatpaul

Geplaatst door seatpaul , lid sinds 9 jaar geleden

3 Reacties

0

kaleido 1, 1 maand geleden

Is dit niet van het regenereren van je roetfilter , doet het waarschijnlijk niet constant maar om de zoveel dagen/kilometer.

0

primera p11, 1 maand geleden

Dit lijkt me idd ook regenereren.
Dat trekt een rookspoor van jewelste.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota COROLLA VERSO of stel zelf een nieuwe vraag.