Toyota Land Cruiser 2008: Tik in de motor

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Gas, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3

Het gaat om een landcruiser 6 cyl. 2008 op gas. Deze tikt bij koude motor en verdwijnt als hij warm is. Kleppen zijn gecontroleerd en motor geflushed. De garage zegt dat het hoogstwaarschijnlijk de ketting spanner is die op een half tandje staat en dan in het begin niet goed spand. Hij heeft ook fout code timing nokkenas. Heeft iemand ervaring mee. De auto komt uit Ukraine dus Ukrains kenteken. Alvast hartelijk dank voor de moeite.

xc

Geplaatst door xc (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (2310) PRO, 7 maanden geleden

Als de timing al aangeeft dat deze afwijkt zou het inderdaad wel eens aan de ketting kunnen liggen.
Controleren .
Heeft deze ook een nokkenasversteller , zoja dan zou je de regeling er eens uit kunnen halen en schoon maken .

xc (0) PRO, 6 maanden geleden

10 november gaat een garage uitzoeken waar het geluid vandaan komt. Hij is bij een Toyota dealer geweest en zij concludeerde dat het een drijfstang of cilinder is en zij een andere motor konden plaatsen voor rond de 5000 euro. Gebruikt blok. Wordt vervolgd en dank voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.