Toyota Land Cruiser: toyota land cruiser prado 2005 vloeistoffen diff. en auto. bak

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3 d4d

hallo
ik zelf ben meer op de hoogte van vw, maar nu rijd mijn moeder met een toy lc prado. en ik zou eens alle vloestoffen moeten verversen onderaan. dus achterdiff, voor diff en automaatbak en eventueel midden diff?.
nu achter en voor diff. die zijn niet moeilijk. dat heb ik al gevonden.
maar voor de automaat. aflaten vind ik de plug. maar om bij te vullen vind ik het niet. op autodata stond er dat er boven links van de intercooler een pijlstok moet zijn. maar die is er niet. nu ben ik eens bij iemand geweest die wat meer op de hoogte is van toyota en die vertelde mij dat ik niet echt een automaat had. en dat ik het bijvulgat toch onderaan moet zoeken.
nu kan mij iemand doormiddel van aanwijzingen of een foto helpen.
oja het midden diff wordt dat mee gesmeerd met de vloeistof van de automaat? of is dat apart? was op autodata niets van te vinden(midden diff).
ik hoop dat jullie mij hier gaan kunnen bij helpen. want het is hoog tijd dat die vloeistoffen er af gaan.

mvg

obimaster

Geplaatst door obimaster (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

obimaster (0), 12 jaar geleden

komaan mensen waar zitten die toyota mekaniekers?

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.