Toyota Avensis: Trc, vsc en check engine storing

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: D4d 2.2

Hallo, ik heb nu al een paar maanden een probleem met mijn avensis.
Check engine, trc en vsc lampje branden constant. Als storing geeft hij aan dat er een grote brandstof lekkage moet zijn. Alles door mijn monteur na gelopen maar niks kunnen vinden.
Heb inmiddels verstuivers vervangen, ander brandstof pomp geprobeerd, allemaal zonder resultaat.
Zodra ik snelheid verminder valt de motor uit, als je dan snel de sleutel omdraaid slaat hij weer aan. Ook bij het starten als hij koud is moet ik zeker 40sec het contact aan houden voor hij start om daarna als hij stationair draait enkele seconde erna weer uit te vallen.
Iemand een idee wat het kan zijn. Heb gezien dat het vaker is behandeld maar niet met de zelfde symptomen als die van mij.
Alvast bedankt

Venm

Geplaatst door Venm (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Avensis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 9 jaar geleden

Dan is verstandig toch de foutcodes met beschrijving hier te posten. Er is wel iemand die dan de zoekrichting dan wel de oplossing kan aandragen.

primera p11 (0), 9 jaar geleden

Uit laten lezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Avensis of stel zelf een nieuwe vraag.