Toyota Land Cruiser 100: vering erg stug

Bouwjaar: 2004

Geachte collega's

Ik heb hier een Toyota Landcruider 100 met actieve hoogteregeling waarvan de demping erg stug van is. Zelfs ib de comfortstand. Ik vermoedde eerst de stuurhoeksensor, maar deze is vervangen en nog steeds is het probleem er. Alle drukken zijn volgens de normen en voor zijn de hoogtesensoren al vervangen. Iemand enig idee?

Alvast bedankt.

Groeten,

Bas

bas921

Geplaatst door bas921 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Land Cruiser? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ishaarparts (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo,
het systeem goed spoelen met toyota fluid nummer 08886-01805
en alle vier gasballen verniewen
dat heb al meerdere malen gedaan
succes
Gr.Misier

bas921 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Misier. Maar was dat ook een erg jonge Landcruiser? Deze is nog geen jaar oud en de dealer kan het ook niet vinden.

ishaarparts (0) PRO, 18 jaar geleden

ja klopt dat gaat niet met de bouwjaar, laat de dealer naar de vloeistof kijken als het lijkt alsof er water gemongen is dan moet all vier gasballen vernieuwen en systeem goed spoelen

Gr.Misier

bowie1404 (0) PRO, 18 jaar geleden

er zijn berijders die zich vergissen en denken dat het vloeistoftankje voor de ruitesproeier is en vullen hem af met water heb ik al een keer gehad nou dan wens ik je veel sterkte
heb toen bijna alles moeten vervangen in een periode van 1 /2 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Land Cruiser of stel zelf een nieuwe vraag.