Toyota Mr2: Wat kost het uitlezen van mijn MR2

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Wie weet wat het kost om een MR2 uit te laten lezen?

Is het uberhaupt wel mogelijk bij deze auto's?

realcoolcola

Geplaatst door realcoolcola (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota MR 2? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Michiel7811 (0), 17 jaar geleden

Wel, ik denk dat je het zelf kunt doen!!

Je zou even in de vraagbaak moeten kijken.

Het is afhankelijk van de leeftijd van de auto. Ik kan je alleen vertellen hoe het bij een carina 2 '88-'92 ging. Als de wagen ongeveer zo oud is werkt het waarschijnlijk het zelfde.

Onder de kap aan de linker zijde ongeveer tussen schokdemper en de rem reservoir zat een grijs kastje van 3x3 cm met een klepje. In dit kastje kan een stekker gestoken worden om de wagen aan de computer te leggen. Het is echter ook mogelijk om met een pincet sluiting te maken in aansluitpunten. Je zou in de vraagbaak moeten opzoeken welke punten je moet verbinden. (NIET zomaar iets proberen want dan kun je kortsluiting maken!).
Wanneer je de juiste aansluitingen hebt verbonden en je zet het contact met de sleutel op ON gaat het lampje "engine" knipperen in een bepaald ritme het nummer van de eventuele storingscode aan de geven. Bijvoorbeeld 2x kort knipperen, enkele seconden niets, gevolgd door 5 x kort knipperen voor storingscode 25. In de vraagbaak kun je dan zien wat het mankement is.

Conclusie: zorg dat je een vraagbaak koopt voor deze auto. Kijk eens op markplaats of in de bibliotheek of bestel hem bij www.autoboek.nl

Michiel

PS oh, hij is van 91? Als er een 3sFE motor in zit met 16 kleppen dan kan het zeker op deze manier. Dit is een TOP motor trouwens. Heb ik 450dkm mee gereden op gas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota MR 2 of stel zelf een nieuwe vraag.