Volkswagen Polo: ABS lampje

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Ook bij mijn Polo is het ABS lampje gaan branden, een paar dagen nadat de voorste remblokken van de auto door de dealer zijn vervangen.
Naar de dealer en zij lazen op de computer uit de foutcode 1276, evenals eerdere meldingen op dit forum. Op de dag dat wij met de auto naar de dealer reden, brandde het lampje niet, maar legden het probleem voor. Men kwam met de trieste mededeling dat de ABSpomp defect was en vervangen diende te worden. Net als wat er eerder op dit forum beschreven was. Nadat wij de meldcode vroegen deed men daar een beetje geheimzinnig over. Maar na aandringen hebben ze hem opnieuw aan de computer gezet. In de uitlezing bleek dat het de ABS pomp zou kunnen zijn maar ook een electrische storing. Het zal wel, maar als wij onmiddellijk accoord waren gegaan met de reparatie, dan waren we nu 900 euro achter de wagen. Heb er dus geen vertrouwen meer in. Kan iemand mij ook verrtellen hoe ik de sensoren kan controleren?. Is er ook een afbeelding van?Er bevinden zich drie zekeringen bij de accu. 1 van 5 ampere, 1 van 20 ampere en 1 van 30 ampere.
Graag een reactie. Bij voorbaat dank.

Jean

jvdmunnik

Geplaatst door jvdmunnik (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Kijk eens heel goed naar die platte metalen zekeringen bovenop de accu,grote kans dat er 1 stuk is. (heel goed kijken....)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.