Volkswagen : ABS lampje/ pomp/sensoren 2.0-16v.

Mijn ABS lampje blijft constant branden.Als ik de auto op contact zet brandt het lampje ff, gaat uit , vervolgens hoor je de ABS computer schakelen.Start ik de auto gaat het lampje weer aan en niet meer uit.Bij een remmentest, door mezelf uitgevoerd, blijkt dat alleen rechtsachter blokkeerd.Ik heb al veel opmerkingen gelezen dat mensen voelen dat de ABS ¨pomp¨ werkt, hoe voelt dat dan? IS HET EEN OPTIE OM HET GEHELE ABS TE VERWIJDEREN ( mbt.APK) remt verder eigenlijk hartstikke goed. De gehele remmerij is pas vervangen, blokken en schijven, en van orginele kwaliteit voorzien. Ik weet niet of het ABS voor die tijd wel werkte want ik heb het ledje in mijn klokkenpaneeltje vervangen die was echt kapot hierna bovenvermelde storing, alvast bedankt voor jullie reacties

Toledo GT

Geplaatst door Toledo GT (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

WimB12260 (0), 17 jaar geleden

Uitlezen en kijken wat er aan de hand is lijkt me verstandiger...

check

Beste antwoord, geplaatst door Toledo GT (0), 17 jaar geleden

Probleem is opgelost. Links voor was de sensor versleten/vervuild. Vervangen door een nieuwe en het werkt weer perfect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.