Volkswagen passat VR6 EXCLUSIVE: ABS PROBLEEM

Bouwjaar: 1993

NA REPARATIE VAN LINKER ACHTER REMKLAUW,GAAT NU STEEDS MIJN ABS TEKEER (treed in werking)BIJ WEGRIJDEN VANUIT STILSTAND,DIT GEBEURT TOT 30KM/U
DAARNA IS HET OVER,SOMS GAT OOK HET ABS LAMPJE BRANDEN EN OOK WEL OF NIET WEER UIT,al 5 keer terug geweest uitgelezen geen fouten alles is goed sensoren doorgemeten zijn ook goed,in overleg remlicht schakelaar vervangen,niks geholpen,relais verv niks geholpen zou er ergens een draad breuk zitten??of massa?

help ik word gek van dit probleem,wie helpt me?

de keverfreak

Geplaatst door de keverfreak (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is de afstelling van de sensors wel goed? De spleet tussen de sensor en de tachoschijf mag niet te groot zijn, anders ziet hij hem gewoon niet. Dit halen ze er niet uit met de sensoren doormeten. Overmatige speling op het wiellager kan deze klacht ook veroorzaken.

succes

de keverfreak (0), 19 jaar geleden

wielagerspeling is niet aanwezig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.