Volkswagen Golf: Abs storing code 1276

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Bij ongeveer 30 km/h gaat het abs lampje branden. Uitlezen geeft de code 1276 144. Hydraulische pomp ABS-V64. Signaal buiten de toleranties. Intermitterende fout, canbus.
Heeft iemand dit eerder bij de hand gehad?

axima

Geplaatst door axima (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

1276, is dat niet een de abs pomp?
Ik weet dat er destijds terugroepactie's waren om de abs unit's te vervangen.

Mastercars (0), 17 jaar geleden

Je hebt een abs sensor op je achterwielen die tegen je achetrvelg aan komt en staal slijtage kan oplopen waar door de sensor storingen kan voorkomen waardoor hij blijft aangaan en soms ook niet.
Oplossing is door de sensor schoonblazen en het staalslijtage te verwijderen zal het probleem verhelpen.
Met vriendelijk groet Master Cars Mo

johndoornbosch (0) PRO, 17 jaar geleden

check eerst de zekeringenkast op de accu daar zitten een aantal plusdraden vastgedraaid met m6 moeren deze checken op loszitten

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Klopt ja,vaak zijn de stekkers daar ingebrand of geoxideerd,in sommige gevallen moet je de zekeringkast op de accu compleet vervangen.

Ricky

axima (0) PRO, 17 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Het zit inderdaad in de zekeringkast, maar dan de zekeringen en aansluitingen zelf. Corrosie! Even schoonmaken en voila, het lampje brandt niet meer. Bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.