Volkswagen Multivan: accu loopt leeg ivm aanjager blijft draaien als ik de motor uit

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: AXE, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 178

Beste t5 rijders.
Ik heb probleem sinds kort koeltempratuur sensor defect (schommelen) soms beweegt het niet, en ook de accu begint leeg lopen .ik heb beide vervangen tempratuur sensor doet het weer maar accu loopt steeds leeg, toevallig merkte ik na ik de sleutel uit de contact haalt, de lucht rooster blijft draaien heel zachtjes. ik dacht na 3 minuten uit gaat, maar dat doet hij niet . probleem gevonden hij draaid door tot hij de accu leeg haalde. ik heb uit laten lezen zegt dat luchtzuivering sensor G238 en regeleenheid.maar als de sensor g238 zal zijn dan als je contact zet dan gaat de radiator fans aan ,dat heb ik eerder mee gemaakt en de sensor vervangen was de probleem weg.maar nu is dat zo uit de luchtroosters aanjager blijft draaien , (let op niet de fans van radiators die draaien niet )maar de aanjager rechts voor boven net onder de ruit.
als ik de zekering kast bovenste ,nummer 14 die verzegeld is met 30A er uit trekt dan houd hij op ,dus draait het niet meer.
en ik rijd al 5 jaar met deze T5 multivan van 2003.(Climatronic)digital geschijden roosters
wie kan mij helpen met deze storing HEEL GRAAG .
deze storing heb ik nooit meegemaakt.

mvgrt Ilhan

iwan t5

Geplaatst door iwan t5 , lid sinds 8 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.