Volkswagen Polo: Afstandsbediening Inleren Polo Gti 6n2

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 16V

Hallo, Ik Heb Een Polo 6n2 Gti Van 2000.
Hierover Heb Ik Een Tweetal Vragen : Wie Weet Hoe Ik De Originele Afstandsbediening(met Twee Knoppen) Kan Inleren Om De Deuren Te Openen En Te Sluiten???
Deze Auto Heeft Ook Een Originele Alarmsysteem Af Fabriek, Nu Is Mijn Vraag, Is Het Mogelijk Om De Claxon(alarm) Welke Een Signaal Geeft Als Je De Auto Afsluit/opent Dmv De Sleutel Of Via De Ab,om Deze Uit Te Zetten Bij Het Afsluiten/openen ,zo Ja Hoe Moet Dat Dan,kan Ik Het Zelf Of Moet Ik Hiervoor Bij De Dealer Zijn???

Mvg Peter.

Peter8809

Geplaatst door Peter8809 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Ja dat zal met de testkast moeten gebeuren en ik denk alleen bij de dealer of de universele testkast maar dan moeten ze wel weten hoe want sommige functies zitten daar niet op.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

mag de caps locks uit ? Zonder snappen we het ook wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.