Volkswagen Polo: Afstelgereedschap dieselpomp Polo 6N

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: AEF

Hallo,

Ik wil de diesel inspuitpomp van mijn Polo afstellen. Weet iemand toevallig welke adapter (huls met meetstift) t.b.v. de meetklok daarvoor nodig is ? Ik zoek het Midlock gereedschapsnummer of bijvoorbeeld het OEM nummer.

Voor de duidelijkheid: ik zoek dus niet het borggereedschap van de nokkenas en de brandstofpomp.

Ik hoor graag jullie reacties !

Groeten, Alfred.

Kevermotor

Geplaatst door Kevermotor (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Alfred,

Bij veel zaken kun je nu ook al zo'n set huren A € 5,-

Ik zou eens even langs een automaterialenzaak fietsen, hun kunnen het precies vertellen, anders op de site van Midlock zelf bv.

Gr Stefan

Kevermotor (0), 14 jaar geleden

Beste Stefan,

Dank voor je reactie !

Om er even kort op te reageren:

Ik ben al bij mijn vaste automaterialen zaak geweest en heb daarnaast al op de site van Midlock gekeken (zie http://www.midlock.nl). Het blokkeergereedschap voor de pomp en de nokkenas van een 1,9 Diesel staat netjes aangegeven (VW-100 en VW-110, samen in set VW-120) en die had ik al in mijn bezit. Echter de afstelset (adapter/huls) voor de brandstofpomp staat niet per autotype op de Midlock site aangegeven.

De kosten zijn (voor mij in ieder geval) niet zo hoog: ik heb de blokkeerset VW-120 en een meetklok al in de kist liggen, en een adapter zoals bijvoorbeeld de TE-93-8-L (M8x1 lange uitvoering) kost ca. EUR 27,50 en dat bedrag heb ik er bij een paar keer gebruik al weer uit. Huren is mede ook vanwege de afstand tot het verhuurbedrijf voor mij geen optie.

Het gaat er dus om te weten te komen welke adapter/huls op de brandstofpomp van mijn Polo past. Er staan op de site van Midlock meerdere types adapter/huls waarvan de code begint met TE-93 gevolgd door een cijfers en eventueel een letter. Wellicht dat iemand weet welke adapter op de brandstofpomp van mijn Polo past.

Ik hoor het graag !

Groeten, Alfred.

Kevermotor (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Misschien nog even ter aanvulling: de auto is voorzien van een Lucas dieselpomp.

Groeten, Alfred.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.