Volkswagen POLO: Airco doet het niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BBY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Systeem is gevuld. Aanjager minimaal stand 1 brand het AC lampje. Rechtstreeks voeding op de compressor werkt alles goed en wordt ijskoud. Op aanraden van een monteur de kachelbediening is zijn geheel vervangen. Geen resultaat. Wat kan dat zijn?

kitsz

Geplaatst door kitsz (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

djoeri (0) PRO, 5 jaar geleden

Wagen uit laten lezen en kijken of er een foutcode aanwezig is, kijk ook even naar de live data zoals temperatuursensoren en druksensoren. Het kan zomaar zijn dat deze een valse waarde geven en dus je voorwaarden om de airco aan te laten gaan niet voldoen. Het is geen simpele aan/uit airco, het is een half automatisch geregeld systeem dus de sensoren spelen een belangrijke rol hierin.

kaleido 1 (1385) PRO, 5 jaar geleden

Werkt je condensorfanmotor wel als je de airco aan zet ?
Als deze niet werkt doet de airco ook niets.
Controleer de zekeringen en de stekker op de druksensor eens.

kitsz (0), 5 jaar geleden

Het bleek toch de kachelbediening te zijn. ik was wat te ongeduldig! toch bedankt mannen!
Groet

kaleido 1 (1385) PRO, 5 jaar geleden

In wat voor opzicht ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.