Volkswagen Golf 1.6 SR 8v AKL motor: Auto houdt soms in.

Bouwjaar: 1999

Deze auto houdt vaak in, het kan zijn dat hij bijv 5 km goed rijdt even stottert en daarna rijdt hij opeens veel slechter.
Ik heb de vacuumslang vervangen want daar zaten scheuren in dus valse lucht, luchtmassa meter vervangen want wij konden geen waardes uitlezen, lambda waarde is perfect en kat doorgespoeld maar zag er ook perfect uit.

wie heeft hier ervaring mee.

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Mark7255 (0) PRO, 18 jaar geleden

controleer je temperatuursensor is en heb je de auto al uitgelezen?

jhl (0) PRO, 18 jaar geleden

sido,

ik heb auto met zelfde probleem. Hou mij op de hoogte, ik hou u op de hoogte. Bij mijn klant gaan ze de membraam in de carterventilatie vervangen.

Sido10864 (0) PRO, 18 jaar geleden

De auto is diverse malen uitgelezen bij een Bosch dienst, bij de dealer en via Wourth WOW maar er komt alleen uit dat de batterij spanning te hoog is. Bij Wurth gaf de luchtmassa meter niets aan dus is die toen vervangen.

arne650 (0) PRO, 18 jaar geleden

heb al een krukassensor vervangen voor dit probleem met goed resultaat, eerst geen foutcodes, rijden en niets aan de hand net zoals jij zegt, klant gestrand want de auto startte slecht en trok helemaal niet meer weg.
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.