Volkswagen Polo 2012: Auto wil maar 130 max

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: CFW, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Mijn polo wil geregeld niet harder dan 120 er brand geen motor lampje en de egr is afgesloten en weg geschreven al en als ik auto uit en weer aan doe gaat ie eerst weer vol gas en dan later weer max 130 en geen turbo vermogen meer,wie weet wat dat zou kunnen zijn? De garage heeft hem ook al uit gelezen maar kan niks vinden maar het is een soort nood loop volgens hun.

janderkbakker83@gmail.com

Geplaatst door janderkbakker83@gmail.com (0) , lid sinds 7 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (30) PRO, 7 maanden geleden

er zal toch een reden zijn dat hij in noodloop gaat misschien is er wel meer uitgeschreven zo dat hij de storing niet meer op slaat.

groetjes jan

kaleido 1 (2310) PRO, 7 maanden geleden

Heb je de auto al lang?

ricky (0) PRO, 7 maanden geleden

Als deze motor in noodloop gaat dan zou hij echt wel een storing erin moeten hebben staan. Meestal zo op de gok dan turbodruk te laag of te hoog. Staat er echt geen foutcode in of weten hun het niet en staat er wel een foutcode in? Eerst moet je dat zeker weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.