Volkswagen Polo: auto wil niet starten

Bouwjaar: 1998

Laatste dagen wilde de auto slecht starten. Volgende actie uitgevoerd. Accu vervangen, dieselfilter vervangen.

Nu slaat de moter niet aan. De pomp zuigt geen diesel aan, en er is lucht te zien in de retour leiding naar het filter. Hoe kan dit? en hoe los ik dit probleem op van we krijgen hem niet aan de praat.

sj666

Geplaatst door sj666 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tonny11609 (0) PRO, 18 jaar geleden

even deontluchtings nippel loshalen en met perslucht een beetj druk opde tank zetten dan zie je het zo er uitstromen.Heb je geen ontluchtingsnippel dan de retourslang er af halen en dicht houden tot het uit het nippeltje stroomt waar je de slag af gehaald hebt.Je kan ook een vacuum pompje op dat nippeltje zetten endan zuigen tot er diesel komt.als je dat aalmaal niet kan kan je ook het filter vullen met diesel en dan nog eens starten met vol gas sucses Ton

michaelluijendijk (0), 18 jaar geleden

je kunt de motor ook even laten lopen op bijv. brakecleaner.
wel rustig aan inspuiten.

michael

stefan84 (0), 18 jaar geleden

remreiniger vind een diesel anders niet zo fijn!

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

De volgende keer als je het filter vervangt deze eerst vullen met brandstof.
kun je trouwens deze keer ook is proberen

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Filter vullen, overtuig je eigen er van dat er geen lekkage in de aansluitingen van het filter zit. (de slangen scheuren wel eens in).

Dan even de auto aantrekken en zodra hij teken van leven geeft even half gas door laten loeien. Zodra hij regelmatig loopt ben je van de lucht en dus je probleem af.

Als het een automaat is moet het op de startmotor, dan de aktie van het filter vullen doen, inspuitleidingen bij de verstuivers een paar slagen losdraaien, starten met volgas totdat er diesel begint te lekken, leidingen vast en starten maar.

Perslucht op de tank zetten, niet doen, je blaast hem zo uit elkaar. (tank is van kunststof en van een plat model, zet je er een beetje druk op dan wordt het een soort worst onder de auto.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.