Volkswagen Golf: auto wil soms wegvallen

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 55kw

Mijn golfje loopt de laatste tijd niet meer zo goed.
Hij schommelt wat onder het rijden alsof hij iets wil inhouden ( bij een constante snelheid ) en sinds kort wil hij als de auto weinig toeren maakt ook wel eens bijna wegvallen wat ik kan verhelpen door de koppeling in te trappen en wat gas te geven.Als ik pittig blijf rijden dan valt hij niet weg.

Heb ook eens gelezen dat dit aan de slang van de rembekrachtiger kan liggen maar ik weet niet waar deze zich bevindt.

uitlaat,bougies,bougiekabels ,verdelerkap en rotor al vervangen.

marco72

Geplaatst door marco72 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Potlood (0), 16 jaar geleden

Marco,

De slang van je rembekrachtiger loopt van je inlaatspruitstuk naar je rembooster. Je rembooster is dat grote ronde ding onder je remvloeistof reservior. Hier vandaan loopt een slang met warschijnlijk een terugslag klep naar je inlaatspruitstuk of een andere vacuüm slang.

Om deze slang te testen zul je er aan moeten rommelen en kijken of de motor anders gaat lopen. Ool zul je de slang met het oog moeten beoordelen. Het knikken van de slang op de kritieke plaatsen wil hierbij nog wel eens helpen.

Succes en we horen van je,

M.v.g,

Harrie

marco72 (0), 16 jaar geleden

Bedankt Harrie,ik weet nu tenminste waar dat zit.


Ik heb flink met de slang bewogen maar ik merk niets als de auto stationair loopt,wel zag ik dat het rubber waar de slang mee aan de rembooster vastzit ingescheurt is maar als ik hier mee beweeg gaat de auto niet anders lopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.