Volkswagen Golf III : bak schakelt niet goed

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 ABD

Hallo!

Ik heb een andere motor,bouwjaar 1994 in mijn golf ingebouwd met de oude bak .Om het oliepijl te controleren heb ik de middelste van de drie Torx bouten aan de voorkant van de bak los gedraaid. Achteraf bleek dat de verkeerde bout . Ik krijg die bout er niet helemaal meer in. De bout komt tegen iets aan maar weet niet wat. De bak schakelt helemaal niet goed meer.
Als ik naar de eerste versnelling schakel gebeurt er niks .

Kunt u mij vertellen als dit de oorzaak van dit probleem is en hoe ik die kan oplossen?

Groetjes REMY.

remocol

Geplaatst door remocol (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Remy

Ik weet niet precies wat je los gedraait hebt en welke bak eronder ligt,maar met een beetje pech heb je nu een probleem..

Vullen en controleren doe je hier :

[url=http://img12.imageshack.us/i/70739353.pn...][img]http://img12.imageshack.us/img12/4421/70...[/img][/url]

Trouwens het is verstandig om bij de motorwissel gelijk de koppeling te vernieuwen,dan ben je daar weer voor een tijd vanaf en de boel ligt toch los.

Gr Stefan

Hooghe jozef (0), 14 jaar geleden

ja ik ben zeker dat jij nu met een probleem zit , gij gaat die bout niet meer juist op de plaats krijgen , die bak moet open om alles terug op zijn plaats te krijgen het kan hersteld worden hoor en als je geen geweld hebt gebruikt om toch maar in versnelling te krijgen dan is er ook niets kapot ( anders zijn de schakelvorken beschadigd of gebroken)

remocol (0), 14 jaar geleden

hallo Stefan
Bedankt voor het antwoord.Ik heb duidellijk niet genoeg info doorgegrven dus doe ik het alsnog.bij deze.Ik heb duidellijk de verkeerde bout losgedraaid .Als ik voor de auto sta zie ik op de bak drie inwendige torx douten ,ik heb dus de middelste losgedraaid.
Dat blok dat ik erin heb liggen komt uit een golf van 1994. Ik heb alleen de startermotor moeten verwisselen want het as met tandwiel zat te ver naar buiten dus op het vliegwiel.Heb de oude bak gebruikt met de druklager uit de bak van 1994.
Bij de sloop waar de motor vandaan komt werd mij verteld dat de meesten het vliegwiel van de oude motor op het blok uit 94 plaatsen. Heb ik niet gedaan.
Zou het misschien daar aan liggen?
Hopend heb ik nu meer info doorgegeven om dit probleem op te lossen.
Alvast bedankt voor de moeite.

REMY

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.