Volkswagen Golf 2006: band raakt draagarm

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BKC, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

de band linksvoor raakt de achterkant van de draagarm bij het volledig naar links sturen, maar niet altijd. De ene keer zit hij er tegenaan, en draai je het stuur iets terug en weer naar links, dan zit hij er ruim 15 mm vanaf.
Draagarmrubbers en fuseekogel en stuurkogel zijn nieuw.

janbakker

Geplaatst door janbakker (50) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 3 jaar geleden

Alles origineel , of verlaagd en brede banden ?

lange-frans (0), 3 jaar geleden

alles goed vast ... geen speling stuur huis draagarmen ...
velgen wel de goeie ET waarde? moet 46 zijn.

lange-frans (0), 3 jaar geleden

alleen links ???? dan zou ik haast denken .....draagarm krom of heeft zij ooit schade gehad??
zou eens gaan meten of er verschil zit tussen links en rechts .

kaleido 1 (1595) PRO, 3 jaar geleden

Of hij staat zo verschrikkelijk scheef qua lengte van de stuurarmpjes , stuur helemaal naar links draaien en dan helemaal naar rechts draaien , het aantal slagen tellen , deze door 2 delen , het stuur dan terug draaien op de helft van de slagen , dan eens kijken hoe je stuur en wielen staan .

bert klein (85) PRO, 3 jaar geleden

Loopt zeker tegen de stabilisatorstang aan,draagarm is wel een heel eind verkeerd.
Stuurkogels lossen,stuurhuis uiterst links en rechts middelpunt stuurhuis op o zetten of uitmeten en oordelen of de wielen in rechtuitstand staan,zie je hier verschil dient de auto uitgelijnd te worden,verder kan het stuurwiel montage niet overeenstemmen met reverentie stuuras.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.