Volkswagen Polo: brandend ABS-Lampje

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo , ik heb het volgende probleem met mijn VW POLO van 1996,mijn ABS-Lampje blijft constant branden. nu heb ik hem al laten uitlezen en geeft hij aan dat de sensor LA defect is. Aangezien dat ik nog maar een paar dagen heb voor de APK wou ik het ABS-lampje even doorverbinden zodat deze wel brandt als de wagen op contact staat en uitgaat als je hem start(dit is nml.een APK-regel) nu heb ik dat voor elkaar, maar nu blijft het handremlampje constant branden. Wie weet hoe ik dit lampje uitkrijg of het ABS-lampje zo doorverbind dat het handremlampje niet brandt.
Ik hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft...........................

Rob9981

Geplaatst door Rob9981 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

vervang nou maar gewoon die sensor..... ipv al dat geknoei in de bedrading.... (een paar dagen is genoeg om dat voor elkaar te krijgen)

mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.