Volkswagen Caddy: centrale deurvergrendeling van de achterklep uitschakelen.

Bouwjaar: 2000

ik rij in een caddy van de zaak. er zit centrale vergrendeling op die ook bij de achterdeur werkt. deze zou ik graag willen uitschakelen omdat het bij collega's meerdere malen is voorgekomen dat iemand bij het stoplicht de deur opent om er in het ergste geval iets uit de auto te jatten.
verder is deze caddy uitgerust met een startonderbreker en alarm.

hoe schakel je de cv voor de achterdeur uit en kan het problemen geven met het alarm. ( e.e.a. uiteraard na goedkeuring van de baas :)

gr.
martin

mvdkant

Geplaatst door mvdkant (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (335) PRO, 19 jaar geleden

Stekker van de servomotor in de achterdeur er afhalen en de deur met sleutel bedienen.

mvg,
Hans.

Fredo (0), 19 jaar geleden

Inderdaad, bekleding uit achterdeur halen en stekker die de servomotor bedient er uit klikken.
Succes

mvdkant (0), 19 jaar geleden

gaat goed komen, bedankt.

gr.
martin

erik2819 (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij moet het ook mogelijk zijn om een zogenaamde Amerikaanse opening/sluiting te realiseren.Dit houd in dat als je de handzender of sleutel 1x bediend gaat alleen het lv portier open en als je deze 2x kort achter elkaar bediend gaat alles open.Vaak is dit te coderen of je moet de bi-druk pomp op een bepaalde pen in de stekker voorzien van een extra massadraad.(dit laatste geld bv voor een golf 3)

Hans4040 (335) PRO, 19 jaar geleden

Het lijkt mij toch makkelijker om een draadje los te trekken.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.