Volkswagen POLO: Centrale raam bediening werkt niet meer

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CGP, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 51

Door waterschade haperde mijn centrale raam bediening aan de bestuurders zijde en na een paar dagen werkte niks meer. Ik kan geen van de 4 ramen meer bediening via de centrale unit. De ramen via hun eigen bediening werkt nog wel.

Centrale bediening paneel vervangen met een nieuwe. Verlichting gaat wel aan van het paneel (zowel oud als nieuw) maar ook hier geen enkele knop werkt. Spiegel verwarming lijkt ook niet meer te werken maar bediening van de spiegels werkt wel. Heb alle zekeringen doorgemeten en alles is ok. Raam bediening via sleutel (afstand of via slot) werkt ook niet.

Men zegt in een ander forum dat ik de motor van mijn passagiers raam moet vervangen maar ik zie niet waarom de bediening van de andere ramen afhankelijk is van de motor van mijn linker raam.

Enige wat ik nog kan bedenken is misschien iets met de BCM (al losgekoppeld, opengemaakt en zag geen corrosie of beschadiging), iets met een relais naast de bcm (weet niet welke) of iets met de bekabeling (weet niet waar). Iemand dit eerder meegemaakt?

dariovolaric

Geplaatst door dariovolaric , lid sinds 10 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.