Volkswagen Polo: Centrale Vergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 sdi

Hallo,

Ik heb het volgende probleem;
(ik heb centrale portiervergrendeling (niet op afstand, maar met de sleutel.)
als ik na een rit uit de auto wil stappen, zijn de deuren tijdens het rijden vanzelf op slot gegaan. Als ik probeer deze te openen door op de knop 'ontgrendelen' te drukken, lukt dit niet. De centrale vergrendeling werkt dan dus niet meer. Vervolgens ontgrendel ik het portier handmatig, en na het uitstappen doe ik alles met de sleutel op slot. Als ik dan de volgende dag bij de auto aankom, zie ik dat alles 'vanzelf' weer ontgrendeld is. De centrale vergrendeling werkt dan ook weer normaal.

Mijn vraag is, heeft iemand enig idee waar dit probleem vandaan komt, en wat ik eraan zou kunnen doen?

Vriendelijke groet,
Igor

Iggy504

Geplaatst door Iggy504 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

Om te begingen de Auto uitlaten lezen of er storingen aanwezig zijn....mocht er storingen zijn dan hiet plaatsen

Wat je evt kan controleren is de bedrading via de doorvoerrubber bij Linkerportier..

Iggy504 (0), 14 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Het volgende heb ik gedaan:
Rechts achterin de auto bevindt zich de pomp voor de CV (zwarte kastje). Deze heb ik losgekoppeld en open gemaakt. De elektronica die in het onderdeel zat was door vocht aangetast. Het geheel was op meerdere malen gaan roesten door regenwater dat via de achterklep zich ophoopt op laagste plek. En dat is de plek waar het onderdeel zit. Na een mislukte poging om het beschadigde deel te solderen, heb ik wat sloperijen afgebeld. Één van deze had het onderdeel op voorraad, en voor €40 heb ik deze gekocht en gemonteerd.
Probleem opgelost :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.