Volkswagen Golf: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1999

(golf4) highline 5deurs ik heb al cv maar nog niet op afstand dat heb ik er laatst op gemaakt maar heb nu een klein probleem en dat is als ik de deuren op slot doe met de afstandsbediening dan gaan alle deuren op slot maar de linkerachter deur gaat na 1 of 2 seconden weer van slot vreemd en doe ik hem gewoon met de sleutel op slot is er niks aan de hand maar nu moet ik er wel bij zeggen dathet rode lampje bij de besuurders kant ook niet knippert als ik de deuren op slot wil doen doe ik hem meerdere keren op slot dan in eens wel ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen B. V. D

Bert Ruedisueli

Geplaatst door Bert Ruedisueli (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

is deze met stangetjes? (de naderhand ingebouwde vergrendeling?!?!) zo ja, deze goed stellen en je probleem moet opgelost zijn.


mvg

erwinvn (0) PRO, 18 jaar geleden

ik denk dat je sloteenheid gewoon kapot is. komt regelmatig voor bij vw

andre382 (0), 18 jaar geleden

wat is precies een sloteenheid en is zoiets duur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.